SatulastudioMeillä on laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia satuloita monissa merkeissä. Kun varaat ajan satulansovitukseen, saat tämän valikoiman lisäksi ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Suuresta satulavalikoimasta on helppo valita ja sovittaa.

Varaa aika netistä painamalla seuravaa linkkiä Hipposport satulastudion ajanvaraus tai Soita meille 09-5419116 ja varaa aika , ja tuo hevosesi satula-studioomme sovitukseen! Ajan voit varata myös sähköpostilla satulat@hipposport.fi. Otamme vaihdossa myös vanhan satulasi!

Hyödynnämme satulansovituksessa ainutlaatuista Medilogic-teknologiaa. Anatomisesti muotoiltu satulamatto mittaa paineen jakautumisen hevosen selässä tietokoneen avulla. Näin pystymme seuraamaan, mitä hevosen selän ja satulan välillä oikeasti tapahtuu, kun hevonen on liikkeessä.
Katso video satulansovituksesta ja Medilogic-systeemistä tästä!

YLE kävi haastattelemassa HippoSportin Attea satulansovituksesta, katso koko artikkeli 'Sopivan satulan ABC' täältä!


MAKSAMINEN
Satulansovitusmaksu on 150€, joka hyvitetään satulakaupan yhteydessä satulastudiokäynneillä. Viime hetken peruutuksista (24h) joudumme veloittamaan satulansovitusmaksun.

Maksutapoina meillä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit, Diners ja Amex, sekä Mobile pay (nro 85940) ja Resurs- bank luotollinen Hipposport- tili. Hakemuksen voi täyttää valmiiksi tai paikan päällä. Siirry hakemukseen painamalla tästä.

Satula maksetaan paikan päällä sovituskäynnin yhteydessä, tai ennen satulan noutoa.

Varaukset


Lämpimästi tervetuloa elämysostoksille!