Satulastudio

Meillä on laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia satuloita monissa merkeissä. Kun varaat ajan satulansovitukseen, saat tämän valikoiman lisäksi ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Suuresta satulavalikoimasta on helppo valita ja sovittaa.

Soita meille 09-5419116, varaa aika, ja tuo hevosesi satula-studioomme sovitukseen! Ajan voit varata myös sähköpostilla ratsastus@hipposport.fi. Otamme vaihdossa myös vanhan satulasi!

Hyödynnämme satulansovituksessa ainutlaatuista Medilogic-teknologiaa. Anatomisesti muotoiltu satulamatto mittaa paineen jakautumisen hevosen selässä tietokoneen avulla. Näin pystymme seuraamaan, mitä hevosen selän ja satulan välillä oikeasti tapahtuu, kun hevonen on liikkeessä.
Katso video satulansovituksesta ja Medilogic-systeemistä tästä!

Satulansovitusmaksu on 150€, joka hyvitetään satulakaupan yhteydessä satulastudiokäynneillä. Tallikäyntien yhteydessä satulansovitusmaksua ei hyvitetä, lisäksi veloitetaan käyntimaksu 35€ ja matkakulu.
Viime hetken peruutuksista (24h) joudumme veloittamaan satulansovitusmaksun.

Voit myös hakea meiltä satuloita sovitukseen. Sovitukseen voit hakea meiltä 1-2 satulaa kerrallaan ja sovitusaika on 1 vuorokausi. Tämän jälkeen veloitamme 15€/satula/vrk. Suosittelemme kuitenkin sovitusajan varaamista studioomme, jolloin koko satulavalikoimamme on käytettävissäsi.
Mikäli palautat sovituksessa olleet satulat postilla, palautathan ne ovelle asti kuljetettuna eli Business Day -pakettina!

YLE kävi haastattelemassa HippoSportin Attea satulansovituksesta, katso koko artikkeli 'Sopivan satulan ABC' täältä!

Varaa aika satulansovitukseen puhelimitse 09-5419116 tai sähköpostitse ratsastus@hipposport.fi


Lämpimästi tervetuloa elämysostoksille!