Equi2000


Equi2000 lisäravinteet ovat innovatiivisia ja moderneja tuotteita hevosten hyvän terveyden ylläpitoon! Monet nykyajan tuotteet eivät enää kohtaa hevosten terveydellisiä vaatimuksia. Jotta hyvä ja terveellinen ruokavalio saadaan perustettua, varsinkin kun tavoitellaan huippusuorituksia urheilussa ja jalostuksessa, tarvitaan laaja valikoima tehokkaita lisäravinteita tukemaan näitä suorituksia ja hevosen potentiaalia. Equi2000 lisäravineet sopivat kaikille hevosille lajista ja iästä riippumatta.

Kaikki ainesosat ovat parasta laatua ja käyvät säännöllisesti laatutarkastuksissa. Varovainen ja huolellinen valmistus takaa parhaan tuloksen ja tehokkuuden vitamiineissa, mineraaleissa, yrteissä ja muissa aineissa. Equi2000 tuotteet ovat aina muokattu ja kehitetty viimeisiin löydöksiin ravitsemuksellisen eläinlääkärin toimesta.

Equi2000 tuotteet mahdollistavat yksilöllisen ja tarkoituksellisen tarjonnan kaikille hevosille. Tuotteet valmistetaan aina huippulaadukkaista raaka-aineista ja käyvät läpi tarkan laadunvalvonta prosessin. Geenimuunneltuja raaka-aineita ei käytetä koskaan.Tuotemerkin kaikki tuotteet