Yritysesittely

Valtava ja kodikas myymälämme on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla ratsastustarvikeliikkeeksi.


Laaja valikoimamme on kilpailukyvyltään verraton ja löydätkin meiltä kaiken mitä ratsastukseen tarvitset jalustimista kannuksiin, suitsista turparemmiin ja harjapakeista ratsastushousuihin. Myymälässämme on useita tuhansia tuotteita, ja varastossamme saman verran. Kun tulet meille niin sinua palvelee aina ystävällinen, avulias ja asiantunteva myyjä, joka löytää sinulle parhaiten sopivat tuotteet.


Voit katsoa esittelyvideomme täältä: Hipposport elämysostoksille

Itsellesi löydät kaikki asusteet ja varusteet mitä tarvitset kisamatkalle, tallille tai vaikka kaupunkiin, sillä valikoimamme kattaa niin ratsastus- kuin vapaa-ajan muodin. HippoSportista löydät jotakin vaikka et ratsastusta harrastaisi!


Hevosellesi löydät kaikki tarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan, perustarvikkeista tuoreimpiin uutuuksiin ja rehuista timanttiotsapantoihin.


Tarjoamme upean valikoiman myös koiralle! Meiltä saat mm. Jahti & Vahti koiranruoat sekä useita eri koiranherkkuja, leluja, petejä, loimia ja takkeja! Tule sovittamaan koirasi kanssa, koirat ovat tervetulleita liikkeeseemme!Miksi HippoSport?

HippoSport on vuonna 1990 perustettu perheyritys. HippoSport perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, laajaan valikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Valikoimamme on alan laajin, tuotteemme kattavat ratsastajan, hevosen ja koiran tarpeet niin tallille kuin vapaa-aikaankin.

Valtava myymälämme on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla.

Maahantuomme ja edustamme ylpeinä useita alan laadukkaimpia merkkejä, ja suosittelemmekin näitä aina ensimmäisenä tarpeisiisi.

Edustamiamme merkkejä ovat:


 • DeNiro - Nahkasaappaat, chapsit ja kengät
 • Bucas - Loimet, satulavyöt, kuljetussuojat, satulahuovat, pintelit, riimut ja riimunnarut
 • Döbert - Suitset, raipat, otsapannat, nahkavyöt, nahkariimut, apuohjat ja muut nahkavarusteet
 • Euro-Star - Ratsastusvaatteet, mm. housut, paidat ja takit, loimet, satulahuovat, pintelit, riimut ja muut tekstiilit
 • HV Polo - laadukkaat ratsastusvarusteet ja vapaa-ajan tekstiilit!
 • Imperial Riding - varusteet hevoselle ja ratsastajalle leikkisällä twistillä. 
 • EQUI2000 - Lisäravinteet, vitamiinit ja kivennäiset
 • Pénélope - tyylikkäät ja ajattomat tekstiilit sekä nahkavarusteet hevoselle, ratsastajalle ja vapaa-aikaan.
 • Likit - Hevosnamit ja -lelut, sekä hevosille että koirille
 • Mattes - Lampaankarvatuotteet, mm. satulahuovat ja romaanit, myös normaaleja satulahuopia, korvahuppuja ja muita tuotteita
 • Naca - Uuden sukupolven ratsastuskypärät!
 • RSL - Hansikkaat ja plastrongit
 • Sanita - Tallipuukengät
 • Soubirac - Nahkasaappaat, chapsit ja kengät
 • Stassek - Hoitotuotteet hevosille, koirille, nahkatarvikkeille ja muille varusteille
 • USG


Miksi HippoSport?

Laaja valikoimamme on kilpailukyvyltään verraton ja löydätkin meiltä lähes varmasti mitä tarvitset. Sinua palvelee aina ystävällinen, avulias ja asiantunteva myyjä, joka löytää Sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti - niin palvelukyvyn kuin asiantuntevuuden osalta. Meillä käy säännöllisesti eri tuotemerkkien edustajia antamassa koulutusta uusista tuotteista sekä täydennystä entiseen valikoimaan. Henkilökuntaamme käy myös ulkomailla huippukoulutuksissa, joista saamme mukaan kansainvälistä osaamista maailmalta.

Meille on tärkeintä se että Sinä saat palvelua joka täyttää odotuksesi ja tarpeesi, ja että ostosreissusi on rutiinin sijasta elämys!Alla muutamia palautteita asiakkailtamme, jotka puhuvat puolestaan:

"Mielestäni maailman paras heppa-kauppa! Niitä on tullut kierreltyä ja voinut todeta että valikoimanne kestää aina vertailun. Go Hipposport!"

”Tänään sain jälleen asiakaspalvelua joka vastasi odotuksiini ja ylitti ne. Teiltä on helppo ostaa ja tästä ei palvelu enää paljon parane.”

"Halusin vielä tulla sanomaan; ISO Kiitos Atelle ja Samille! Olimme tässä 12.11. satulan sovituksessa ja haluan vielä kiittää erinomaisesta palvelusta! Tässä ylimielisyyden maailmassa on niin ihanaa ja tulee hyväolo, että joku vielä haluaa oikeasti auttaa ja palvella asiakkaita! Satula on sopinut äärettömän hyvin, hevonen on tyytyväinen ja palasi kisoissa taas omalle tasolleen, liikkuu kauniisti ja ratsastus tuntuu mukavalta, tyttäreni kertoo! Joten täältä Karkkilasta Pilpalan rajalta terveiset ja oikein Hyvää Joulua! Me palaamme nuorikkomme kanssa keväällä satula asioissa ihan varmasti teille!"


"Kiitos teille satulan toppauksesta. Taas taattua Hipposportin huippulaatua ja asiantuntemusta, bonuksena mukavaa ja kiireetöntä asiakaspalvelua alusta loppuun. Satula istuu juuri niin kuin toppaaja kertoi sen kuuluvan. Nyt kelpaa ratsastella ja hevosenikin kiittää!"

”Olen aina saanut teiltä erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua, siksi jaksan raahautua länteen, vaikka itse idästä.”

”HippoSportissa on niin ystävällinen palvelu, että ihan kympin voin antaa. Myös toimitukset ovat erittäin nopeita, siitä toinen kymppi. :)”

”Kiitos kaunis taas kerran nopeasta ja hyvästä palvelusta :)”

"Hipposportissa on AINA niin ystävällinen ja osaava palvelu!"

"Ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen! Kiitos saappaidenvenytyksestä, nyt istuu hyvin!"

"Laadukkaat tuotteet ja erittäin hyvä palvelu."

 

Henkilökunta