HippoSport Oy‪»

Satulansovitus

Uutta! Kaikki satulat netissä! Vuokraa tai osta, Selaile tästä linkistä

Meillä on laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia satuloita monissa merkeissä. Kun varaat ajan satulansovitukseen, saat tämän valikoiman lisäksi ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Suuresta satulavalikoimasta on helppo valita ja sovittaa.


Varaa aika netistä painamalla seuravaa linkkä Hipposport satulastudion ajanvaraus tai soita meille 09-5419116, varaa aika, ja tuo hevosesi satula-studioomme sovitukseen! Ajan voit varata myös sähköpostilla satulat@hipposport.fi.

Otamme vaihdossa myös vanhan satulasi!

Hyödynnämme satulansovituksessa ainutlaatuista Medilogic-teknologiaa. Anatomisesti muotoiltu satulamatto mittaa paineen jakautumisen hevosen selässä tietokoneen avulla. Näin pystymme seuraamaan, mitä hevosen selän ja satulan välillä oikeasti tapahtuu, kun hevonen on liikkeessä.


Katso video satulansovituksesta ja Medilogic-systeemistä tästä!

Satulansovitusmaksu on 150€, joka hyvitetään satulakaupan yhteydessä.
Viime hetken peruutuksista (24h) joudumme veloittamaan satulansovitusmaksun.

Nyt meiltä satulan sovitukseen haun varaus ja pidemmän ajan vuokraus onnistuu myös verkkotilauksena. Katso satulatarjontamme täältä! 
Minimi sovitus-/vuokrausaika on 1 vuorokausi ja hinta alkaen 10€/päivä, mutta pidempään kokeiluun saat alennusta. Hinta perustuu satulan arvoon ja jos päätät ostaa satulan itsellesi, hyvitämme kyseisen satulan vuokrausmaksun kaupan yhteydessä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä suoraan myymälään. Suosittelemme kuitenkin sovitusajan varaamista studioomme, jolloin koko satulavalikoimamme on käytettävissäsi.

YLE:n Ronja Salmi kävi haastattelemassa Attea satulansovituksesta, katso koko artikkeli 'Sopivan satulan ABC' täältä


Varaa aika satulansovitukseen puhelimitse 09-5419116 tai sähköpostitse satulat@hipposport.fi

Lämpimästi tervetuloa elämysostoksille!