HippoSport Oy‪»
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Satulansovitus

Meillä on laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia satuloita monissa merkeissä. Kun varaat ajan satulansovitukseen, saat tämän valikoiman lisäksi ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Suuresta satulavalikoimasta on helppo valita ja sovittaa.

Varaa aika netistä painamalla seuravaa linkkä Hipposport satulastudion ajanvaraus tai soita meille 09-5419116, varaa aika, ja tuo hevosesi satula-studioomme sovitukseen! Ajan voit varata myös sähköpostilla satulat@hipposport.fi.

Otamme vaihdossa myös vanhan satulasi!

Hyödynnämme satulansovituksessa ainutlaatuista Medilogic-teknologiaa. Anatomisesti muotoiltu satulamatto mittaa paineen jakautumisen hevosen selässä tietokoneen avulla. Näin pystymme seuraamaan, mitä hevosen selän ja satulan välillä oikeasti tapahtuu, kun hevonen on liikkeessä.


Katso video satulansovituksesta ja Medilogic-systeemistä tästä!

YLE:n Ronja Salmi kävi haastattelemassa Attea satulansovituksesta, katso koko artikkeli 'Sopivan satulan ABC' täältä

MAKSAMINEN
Satulansovitusmaksu on 150€, joka hyvitetään satulakaupan yhteydessä satulastudiokäynneillä. Viime hetken peruutuksista (24h) joudumme veloittamaan satulansovitusmaksun.

Maksutapoina meillä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit, Diners ja Amex, sekä Mobile pay (nro 85940) ja Resurs- bank luotollinen Hipposport- tili. Hakemuksen voi täyttää valmiiksi tai paikan päällä. 

Satula maksetaan paikan päällä sovituskäynnin yhteydessä, tai ennen satulan noutoa.

Varaukset

Lämpimästi tervetuloa elämysostoksille!