HippoSport Oy»

Satulansovitus

Meillä on laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia satuloita monissa merkeissä. Kun varaat ajan satulansovitukseen, saat tämän valikoiman lisäksi ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Suuresta satulavalikoimasta on helppo valita ja sovittaa.

Soita meille 09-5419116, varaa aika, ja tuo hevosesi satula-studioomme sovitukseen! Ajan voit varata myös sähköpostilla satulat@hipposport.fi.
Otamme vaihdossa myös vanhan satulasi!

Hyödynnämme satulansovituksessa ainutlaatuista Medilogic-teknologiaa. Anatomisesti muotoiltu satulamatto mittaa paineen jakautumisen hevosen selässä tietokoneen avulla. Näin pystymme seuraamaan, mitä hevosen selän ja satulan välillä oikeasti tapahtuu, kun hevonen on liikkeessä.


Katso video satulansovituksesta ja Medilogic-systeemistä tästä!

Satulansovitusmaksu on 150€, joka hyvitetään satulakaupan yhteydessä.
Viime hetken peruutuksista (24h) joudumme veloittamaan satulansovitusmaksun.

Voit myös hakea meiltä satuloita sovitukseen luottokortin tietoja ja henkilökorttia vastaan (Visa Electron ei käy). Sovitukseen voit ottaa yhden satulan kerrallaan ja sovitusaika on enimmillään kolme vuorokautta, ensimmäisen vuorokauden jälkeen 15€/vrk.
Mikäli palautat sovituksessa olleet satulat postilla, palautathan ne ovelle asti kuljetettuna eli Business Day -pakettina!

YLE:n Ronja Salmi kävi haastattelemassa Attea satulansovituksesta, katso koko artikkeli 'Sopivan satulan ABC' täältä


Varaa aika satulansovitukseen puhelimitse 09-5419116 tai sähköpostitse satulat@hipposport.fi

Lämpimästi tervetuloa elämysostoksille!