Ajankohtaista - EQUI2000 lisäravinteet ☀️


Uutiskirjeet by Linda, 21.03.2022
Kevätauringon lämmittäessä on hyvä suuntaa katseet kohti vitamiinivarastoja ja päivittää sisältö kohti kisakautta!

Equi2000 lisäravinteet ovat innovatiivisia ja moderneja tuotteita hevosten hyvän terveyden ylläpitoon. Kaikki ainesosat ovat parasta laatua ja käyvät säännöllisesti laatutarkastuksissa. Huolellinen valmistus takaa parhaan tuloksen ja tehokkuuden vitamiineissa, mineraaleissa, yrteissä ja muissa aineissa. Equi2000 tuotteet ovat aina muokattu ja kehitetty viimeisiin löydöksiin ravitsemuksellisen eläinlääkärin toimesta.  

Katso lisää Equi2000 lisäravinteista täältä: EQUI2000

Maailmalla vallitsevien raaka-aineiden ja tuotantokustannusten korotusten myötä, joudumme nostamaan myös Equi2000 tuotteiden hintoja. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.4, joten nyt on tosiaan oiva hetki katsastaa vitskuvalikoima kuntoon ? Muistathan, että kanta-asiakkaana saat aina Equi2000 rehut edullisempaan kanta-asiakashintaan!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY  Koodilla BF22 saat nyt HippoSportista lähes kaiken -20%!  * koskee normaalihintaisia tuotteita varastostamme. Ei koske satuloita, lahjakortteja, rehuja eikä Alfako-, CWD-, Tipperary-, Samshield- tuotteita. BF ostot eivät kerrytä kantisbonuksia.

Pyhäinpäivän aukiolo

Myymälämme on suljettuna pyhäinpäivänä lauantaina 5.11. Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina 7.11. klo 10-18! Verkkokauppamme palvelee 24/7!  Hipon väki toivottaa asiakkailleen rauhallista pyhäinpäivää!

NACA- kypärät rantautuivat Suomeen!

Helsinki International Horse Show:ssa suuren suosion saavuttaneet NACA- kypärät ovat nyt rantautuneet myös myymäläämme! ?NACA ratsastuskypärät ovat tyylikkäitä, toiminnallisia sekä turvallisia ja täyttävät myös VG1 jälkeiset turvavaatimukset. Saatavana neljässä eri värissä, kiilt...