Ajankohtaista - EQUI2000 lisäravinteet ☀️


Uutiskirjeet by Linda, 21.03.2022
Kevätauringon lämmittäessä on hyvä suuntaa katseet kohti vitamiinivarastoja ja päivittää sisältö kohti kisakautta!

Equi2000 lisäravinteet ovat innovatiivisia ja moderneja tuotteita hevosten hyvän terveyden ylläpitoon. Kaikki ainesosat ovat parasta laatua ja käyvät säännöllisesti laatutarkastuksissa. Huolellinen valmistus takaa parhaan tuloksen ja tehokkuuden vitamiineissa, mineraaleissa, yrteissä ja muissa aineissa. Equi2000 tuotteet ovat aina muokattu ja kehitetty viimeisiin löydöksiin ravitsemuksellisen eläinlääkärin toimesta.  

Katso lisää Equi2000 lisäravinteista täältä: EQUI2000

Maailmalla vallitsevien raaka-aineiden ja tuotantokustannusten korotusten myötä, joudumme nostamaan myös Equi2000 tuotteiden hintoja. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.4, joten nyt on tosiaan oiva hetki katsastaa vitskuvalikoima kuntoon ? Muistathan, että kanta-asiakkaana saat aina Equi2000 rehut edullisempaan kanta-asiakashintaan!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

SAAPASPÄIVÄ 1.6

Torstaina 1.6. vietämme Hipporiihessä saapaspäivää!    - Kaikista päivän aikana ostetuista tai tilatuista DeNiro saappaista -15% alennus - 10 ensimmäiselle tuunattujen saappaiden ostajalle DeNiro saapaskassi kaupan päälle! Mikäli toiveissa on tuunatut saappaat, suosittelemme vara...

MINIMESSUT!

HippoSportissa on nyt käynnissä MINIMESSUT! Paitoja alkaen 20€, kenkiä -50%, DeNiro mallisaappaita -25%, loimia -50% Lämpimästi tervetuloa!

PÄÄSIÄISRIEHA!

Pääsiäisen kunniaksi verkkokaupassamme käynnistyy PÄÄSIÄISRIEHA >>  Kaikki Euro-star, HV POLO ja Imperial Riding tuotteet -20% Voimassa 6.4. klo 18 - ti 11.4 klo 8