Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Vatsa & suolisto‪»

Equine America Sand Out pellets 2,6kg

Equine America Sand Out pellets 2,6kg


Hinta
99,00 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplKoko
2,6kg
Varastossa


Koko: 2,6kg

Tuotteen kuvaus
Equine America Sand Out Pellets on kuivana syötettävä, tehokas psylliumvalmiste hevosille hiekanpoistoon. 
Koostuu Psyslliumista ja soijaöljystä.

Hevoset ja ponit, jotka laiduntavat harvaa kasvillisuutta tai saavat heinää tai rehua hiekkaiselle tai erittäin kuivalle ja pölyiselle maaperälle, voivat niellä vaihtelevia määriä hiekkaa. Tämä hiekka voi kerääntyä suolistoon ja aiheuttaa ruoansulatushäiriöitä, mikä vaikuttaa haitallisesti suoliston normaaliin toimintaan.

Psylliumin uskotaan stimuloivan lihasaaltoja tai suoliston rytmistä supistusliikettä, mikä työntää suolen sisältöä sen pituudella ja auttaa poistamaan suolistoon mahdollisesti kertyneen ylimääräisen hiekan.

Ruoansulatuskanavan läpi kulkevan hiekan hankaavan luonteen vuoksi se saattaa häiritä suoliston limakalvon elintärkeän mikrobiomin tasapainoa. Joten Sand Out Pellets sisältää myös probioottia, joka auttaa palauttamaan terveen mikrobiomin.

2,6kg pakkaus (4 x 7päivän annostus) Suositellaan syötettäväksi viikon kuureissa.
Älä lisää mashiin tai anna imeytyä vedessä, koska tämä aktivoi tuotteen ennen kuin se saavuttaa suoliston. Jos sinun on lisättävä liotettuun rehuun, suosittelemme pitämään Sand Out Pelletin mahdollisimman kuivana ja lisäämään vain juuri ennen ruokintaa.
Annostus: 90g/pvä.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Equine America
Equine America
10 tuotetta