Koira‪» Koiran hoitotuotteet‪»

Aquapaw Pet bathing tool koirasuihku

Aquapaw Pet bathing tool koirasuihku

Aquapaw Pet bathing tool koirasuihku
Aquapaw Pet bathing tool koirasuihku
Aquapaw Pet bathing tool koirasuihku

Hinta
29,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus
Aquapaw pet bathing tool on loistava valinta niin koiran pikapesuun lenkin jälkeen, kuin perusteelliseen spa-hetkeenkin.

Aquapaw Pet Bathing Tool -koirasuihku on innovatiivinen koirille suunniteltu laite, jossa yhdistyvät lemmikkiharja ja koiran oma suihku. Tämän laitteen avulla koiran peseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa. Tämän koirasuihkun avulla säästät aikaa, rahaa, vettä ja hermojasi. Tähän laitteeseen rakastuu niin koiran omistaja, kuin koirakaveri itse!

Aquapaw Pet Bathing Tool ehkäisee stressiä ja sotkua. Laitteella pystyt helposti kämmenessä sijaitsevaa nappia painamalla säätämään, tuleeko vettä suihkusta vai ei. Näin pystyt helposti esimerkiksi hieromaan shampoon koiran turkkiin ilman vedentuloa ja nappia painamalla pestä shampoon pois turkista. Näin myös koiran harjaaminen onnistuu samanaikaisesti pesun kanssa. Ja toinen kätesi on koko ajan vapaana esimerkiksi kaatamaan shampoota tai rauhoittelemaan koiraasi.

Aquapaw Pet Bathing Tool on mahtava apuväline helppoon ja mukavaan koiran pesemiseen kotiolosuhteissa. Aquapaw -koirasuihku on vaivaton asentaa ja paketissa tulee mukana kaikki tarvittavat adapterit, jotta suihkua pystyy käyttämään niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Paketissa on mm. adapterit ulos puutarhaletkuun, sekä sisälle suihkuun. Näin saat helposti ja nopeasti suihkupisteen koiralle joko sisätiloihin, tai ulos mikäli koirasi tarvitsee perusteellisempaa puhdistusta. Aquapaw -koirasuihkussa on 2,5 metrin pituinen letku.

  • Koiran peseminen vaivattomampaa kuin koskaan, suihku ja suihkuharja samassa laitteessa
  • Helppo käyttää yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksiKytketään päälle/pois kämmenessä olevasta napista ”puristamalla käsi nyrkkiin”
  • Helppo pestä vaikeammat alueet, esimerkiksi koiran jalat sekä vatsan alusta
  • Helppo asentaa, paketista löytyy kaikki tarvittavat adapterit niin ulko- kuin sisätiloihinPikaliitännän avulla laitteen uudelleenkäyttö vaivatonta ja helppoa
  • Sopii kumpaankin käteen
  • Säädettävä hihna kaiken kokoisille kämmenille
  • 2,5 metrin pituinen letku

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Aquapaw
Aquapaw
3 tuotetta