Koira‪» Koiran hoitotuotteet‪»

Aquapaw Pro grooming tool koirasuihku

Aquapaw Pro grooming tool koirasuihku

Aquapaw Pro grooming tool koirasuihku
Aquapaw Pro grooming tool koirasuihku
Aquapaw Pro grooming tool koirasuihku

Hinta
49,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus

Aquapaw Pro Grooming Tool -koirasuihku on  suunniteltu erityisesti paksuturkkisille koirille.

Aquapaw Pro Grooming Tool ehkäisee stressiä ja sotkua. Laitteella voit harjata, pestä ja huuhdella karvaisen ystäväsi samanaikaisesti. Laitteessa on 3 eri toimintoa (stop, hiljainen ja voimakas), joita voit vaihtaa vain nappia painamalla. Näin pystyt esimerkiksi hieromaan shampoon koiran turkkiin ilman vedentuloa, ja nappia painamalla pestä shampoon pois turkista. Näin myös koiran harjaaminen onnistuu samanaikaisesti pesun kanssa. Ja toinen kätesi on koko ajan vapaana esimerkiksi kaatamaan shampoon tai rauhoittelemaan koiraasi.

Tämä Aquapaw Pro -koirasuihku on tarkoitettu koirille, joilla on paksumpi turkki. Erona alkuperäiseen Aquapaw Pro Grooming Tool -koirasuihkuun, tässä Pro-mallissa on suurempi pesuharja, jonka avulla paksumman turkin peseminen on helpompaa ja nopeampaa. Pro-mallissa on myös kaksi erilaista suihkuasetusta yhden sijasta, hellävarainen ja voimakas. Aquapaw Pro-mallissa harjan nystyrät ovat myös normaalia suuremmat, eli laite sopii erityisesti niille karvaisille kavereille, jotka rakastavat rapsutusta ja hierontaa.

Aquapaw Pro Grooming Toolin avulla koiran peseminen kotiolosuhteissa on todella helppoa ja mukavaa. Aquapaw Pro -koirasuihku on vaivaton asentaa ja paketissa tulee mukana kaikki tarvittavat adapterit, jotta suihkua pystyy käyttämään niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Paketissa on mm. adapterit ulos puutarhaletkuun, sekä sisälle suihkuun. Näin saat helposti ja nopeasti suihkupisteen koiralle joko sisätiloihin, tai ulos mikäli koirasi tarvitsee perusteellisempaa puhdistusta. Aquapaw Pro -koirasuihkussa on 2,5 metrin pituinen letku.

Aquapaw Pro Grooming Tool -koirasuihku pesee, huuhtelee ja harjaa paksuturkkisen ystäväsi yhdellä laitteella helposti ja vaivattomasti.
Helppo käyttää yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksiHelppo pestä vaikeammat alueet, esimerkiksi koiran jalat sekä vatsan alusta
3 toimintoa yhdestä painikkeesta: stop, hiljainen ja voimakasHellävarainen teho herkemmille alueille, kuten koiran pään, korvien ja kasvojen pesuun
Voimakas teho alueille, joilla turkki on paksumpi ja vaatii enemmän pesua
Harjan pidemmät nystyrät auttavat paksumman ja tuuheamman turkin pesemisessä (kerää myös irtokarvat)
Helppo asentaa, paketista löytyy kaikki tarvittavat adapterit niin ulko- kuin sisätiloihinPikaliitännän avulla laitteen uudelleenkäyttö vaivatonta ja helppoa
Kylpyharja on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja on riittävän vahva harjaamaan koiran turkkia paksummistakin kohdista, mutta silti pehmeä jotta pystyt pesemään koiran herkemmätkin alueet hellävaraisesti100% FDA-luokan silikonirunko (pehmeä ja kestävä)
Sopii kumpaankin käteen
Säädettävä hihna kaiken kokoisille kämmenille
2,5 metrin pituinen letku
Suihkulle on säilytysteline

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Aquapaw
Aquapaw
3 tuotetta