Hevonen‪» Tarvikkeet‪» Pesusienet‪»

Aquapaw Equine grooming tool pesusuka

Aquapaw Equine grooming tool pesusuka

Aquapaw Equine grooming tool pesusuka
Aquapaw Equine grooming tool pesusuka
Aquapaw Equine grooming tool pesusuka
Aquapaw Equine grooming tool pesusuka

Hinta
39,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus
Aquapaw Equine Grooming Tool -hevospesuri on maailman ensimmäinen Curry Comb -kumisuan ja vesipesurin yhdistelmä, jonka saat päälle ja pois päältä vain yhdellä napin napsautuksella. Aquapaw -hevospesurin avulla voit harjata ja pestä hevosesi saman aikaisesti ja säästät samalla aikaa, rahaa ja vettä tallillasi.

Aquapaw -hevospesuri on helpompi ja parempi tapa pestä ja harjata hevosesi, ilman sotkua ja stressiä. Aquapaw hevospesuria käytetään kokonaan yhdellä kädellä, joten sinulla on toinen käsi koko ajan vapaana tekemään muuta, esimerkiksi rauhoittelemaan pestävää kaveriasi. Suihkussa on kaksi eri asetusta, millä paineella ja miten paljon vettä laitteesta tulee. Pystyt yhdellä kädellä, nappia painamalla säätämään haluatko hellävaraisemman vedentulon, vai voimakkaamman vedentulon. Hellävarainen asetus takaa mukavan pesun hevosen herkille alueille, kuten kasvojen ja korvien, kun taas voimakkaampaa vedentuloa voi käyttää jalkojen sekä kavioiden pesuun.

Aquapaw -hevospesuri on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Pesuri liitetään puutarhaletkuun mukana tulevalla adapterilla ja näin laite on heti käyttövalmis. Pakkauksen mukana ohjeet pesurin asentamiseen ja käyttöön.
  • Aquapaw equine grooming tool pesusualla peset hevosesi helposti ja tehokkaasti, kumisuka ja suihku yhdessä laitteessa.
  • Säästää vettä ja aikaa.
  • 3 toimintoa yhdestä painikkeesta: stop, hiljainen ja voimakas.  Hiljainen teho aroille alueille, kuten pään ja korvien pesuun. Voimakas teho muiden alueiden pesuun.
  • Helppo asentaa letkuun, paketissa mukana tarvittavat adapterit sekä ohjeet asennukseen.
  • Suan muotoilu vähentää veden virtaamista ranteesta alaspäin, jolloin käsivartesi pysyvät kuivana.
  • Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on riittävän vahvaa kovaankin hankaamiseen, mutta silti tarpeeksi pehmeä ollakseen hellävarainen herkille alueille.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Aquapaw
Aquapaw
3 tuotetta