Ratsastaja‪» Ratsastuskypärät‪» Ratsastuskypärät‪»

Samshield Custom Miss Shield 5sw

Samshield Custom Miss Shield 5sw


Hinta
415.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Väri
Musta
Navy
Ruskea


Koko
S
M
L
Valitse kaikki ominaisuudet.
Tuotteen kuvaus
Samshield Shadowmatt ratsastuskypärä nyt myös kiinteällä aurinkolipalla! Tässä kypärässä vaakunassa 5 kirkasta swarovskia. 
Tilaa Samshield kypärään haluamasi täyte tästä!


Kansainvälisen suursuosion huipulla paistattelevan Samshieldin Shadowmatt -kypärä on yksinkertaisen tyylikäs joka lajin ratsastuskypärä, jossa on loistava hinta-laatusuhde. Suosittu Shadowmatt on poikkeuksellisen keveytensä johdosta erittäin mukava ja huomaamaton käytössä. Tilataan valitsimiesi vaihtoehtojen mukaisesti! Samshield Miss Shield kypärät on suunniteltu antamaan maksimaalista suojaa auringon häikäsyä vastaan ison lipan ansiosta.

Materiaalit Samshield ratsastuskypäriin on valittu turvallisuuden perusteella. Kypärän ulkokuori on polykarbonaattia, mitä käytetään mm. moottoripyöräkypärien valmistukseen. Pinta on suojattu naarmuuntumista estävällä maalilla.
Sisäkuori on tehty polystreenistä vaihtelevalla tiheydellä, mikä hajottaa paremmin iskusta kohdistuvaa energiaa.

Samshield kypärissä on ilmastointiaukko edessä, mikä edesauttaa poikkeuksellisen hyvää ilmanvaihtoa kypärän sisällä. Raikas ilma siirtyy kypärän etuosasta taakse pehmusteen myötäisesti ja estää hikoilua. Tämä Samshieldin kypärän sisäinen ilmanvaihto on kehitelty paitsi ratsastajan mukavuutta myös tyyliä ajatellen; eleganssi säilyy ilman suuria ja näkyviä ilmanvaihtoaukkoja kuitenkin tinkimättä mukavuudesta!

Samshield kypäriin on tilattavissa uudet täytteet, mikä mahdollistaa kypärän pitkän käytön myös junioreille pään kasvaessa. Tilaa Samshield kypärään haluamasi täyte tästä!

Täytteet 52-56 = Kuori S
Täytteet 55-58 = Kuori M
Täytteet 57-61 = Kuori LVoit myös itse suunnitella täysin haluamasi näköisen kypärän Samshieldin "My Samshield" -sovelluksella!

Voit suunnitella kypärän ulkoasun itse yksityiskohtaisesti, ja kypärän hinta määräytyy sen mukaan. Yksinkertaisimmillaan voit suunnitella kypäräsi kotona ja ilmoittaa meille sähköpostitse tiedot kypärästä minkä haluat tilata! Ulkoasutietojen lisäksi tarvitsemme kuoren ja täytteen koot. Käy suunnittelemassa Sinun Samshieldisi osoitteessa: www.samshield.com/configurator/


Samshield ratsastuskypärät noudattavat uusinta VG1 standardia.

Saatavuus
Arviolta 42 - 56 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki