Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Hyönteiskarkotteet‪»

Superbra Super vihreä hevossalva 500ml

Superbra Super vihreä hevossalva 500ml


Hinta
56.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa


Tuotteen kuvaus
Markkinoilla jo yli 20-vuotta ollut Super Hevossalva Vihreä on tehokas voide. Se on puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin. Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen.
Se sopii erinomaisesti myös koirille ja muille eläimille.

Vihreä Superbra Hevossalva on oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen erittäin tehokas voide. Se on puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin. Sisältää hyönteisiä karkottavia eteerisiä öljyjä. Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen, joten jopa rikki menneeseen ihoon ei kerry kärpäsiä, mäkäräisiä, paarmoja tai muita hyönteisiä. Sopii erinomaisesti kesäihottuman hoitoon, sekä hevosille, joilla hyönteisten aiheuttamat iho-ongelmat ovat erittäin vaikeita. 

Vihreä Superbra Hevossalva on erittäin riittoisa. Myrkyttömyyden vuoksi erittäin hyvä salva haavojen hoitoon myös tammoille ja varsoille. 

Tuoteseloste: Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, D-pantenolia, kehäkukkauutetta ja eteerisiä öljyjä.

INCl: Olea europea (Oliiviöljy), Cera flava (Mehiläsivaha), Panhenol (Pantenoli), Retinol palmitate ((Retinoli Palmitaatti (A-vitamiini)), Calendula officinalis (Tarhakehäkukka), Cymbopogon winterianus (Sitruunaruoho), Eucalyptus (Eukalyptys), Lavendula angustifolia (Tähkälaventeli), Citrus limonum (Sitruunaöljy), Cedrus atlantica (Atlasseetri), Syzgium aromaticum (Mausteneilikka), Limonene (Limoneeni), Linalool (Linaloli).
Huom! Limoneeni voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Käyttöohje: Puhdista hoidettava alue. Levitä ohut kerros vaurioituneelle iholle 2 - 3 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan. 
Huom! Huoneenlämmössä salva pysyy rasvamaisena, auringonpaisteessa se pehmenee. Kylmässä salva kovettuu ja on hankalampi käyttää. 

Superbra Hästsalva Grön - Sommarsalva mot klåda orsakad av sol och insektsangrepp för bl a islandshästar. En ren naturprodukt.

Tuote ei korvaa eläinlääkärin ohjeita eikä hoito-ohjeita.
Tuotteen yrttitiedot ovat vanhaa kansaperinnettä ja eivätkä korvaa lääkehoitoa.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki