Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Hyönteiskarkotteet‪»

Cavalor SwItch kutinaspray 500ml

Cavalor SwItch kutinaspray 500ml


Hinta
46,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus
Cavalor SwItch ennaltaehkäisee ja helpottaa kutinaa! Suojaa myös hyönteisiltä. 

Cavalor SwItch on kehitetty erityisesti hevosille, jotka ovat herkkiä kausiluonteisesti toistuville ihoärsytyksille, joita kutsutaan myös kesäihottumaksi. Kesäihottuma johtuu allergisesta reaktiosta, jonka johtuu hyönteisen erittämästä syljestä. Jotkut rodut, kuten islanninhevoset, shirehevoset, walesponi ja friisiläiset ovat herkempiä allergialle. Samoin tietyt verilinjat näyttävät olevan alttiimpia allergiselle reaktiolle. Toisin sanoen geneettinen perimä vaikuttaa paljon.

Ruokinnalla voi vaikuttaa myös reaktioihin. Proteiinin määrän rajoittaminen ja Omega 3 -rasvahappojen annon lisääminen vaikuttavat positiivisesti, suosittelemme Cavalor WholeGain'ia ruokavalioon.

Cavalor Sw-Itch toimii eri tasoilla:

Pitää hyönteiset loitolla
Öljypohjainen komponentti sisältää ainesosia, jotka pitävät kutinan aiheuttaman vaurioituneen ihon kosteana sekä suojaa sitä lialta
Toinen komponentti lievittää kutinaa
Cavalor SwItch on ihoystävällinen ja turvallinen. Kuitenkin, jos hevosella on allergioita, kokeile ensin pienelle alueelle mahdollisten reaktioiden havaitsemiseksi.

Käyttö: RAVISTA KUNNES AINE MUUTTUU VALKOISEKSI!

Akuutissa vaiheessa levitä SwItch'iä kerran päivässä (tarvittaessa jopa kaksi kertaa päivässä) joko liinalla/sienellä ärtyneisiin kohtiin tai ruiskuta suoraan hevosen iholle. Oireiden helpotuttua jatka käyttöä tarpeen mukaan 2 - 7 kertaa viikossa.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.7.2023
Yleisarvosana
Paras tuote kutinaan kesäihottumaiselle hevoselle, vie kutinan todella nopeasti pois.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Cavalor
Cavalor
92 tuotetta