Ratsastaja‪» Ratsastuskypärät‪» Ratsastuskypärät‪»

Back On Track EQ3 Pardus ratsastuskypärä, sileä

Back On Track EQ3 Pardus ratsastuskypärä, sileä

Back On Track EQ3 Pardus ratsastuskypärä, sileä
Back On Track EQ3 Pardus ratsastuskypärä, sileä

Poistohinta
167,00 + toimituskulut
Normaalihinta 239,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Musta


Koko
53


Väri: Musta
Koko: 53

Tuotteen kuvaus
EQ3 Pardus on Back On Track EQ3 -kypärä, jossa on uusi tyylikäs muotoilu. Parduksessa on hyvä ilmanvaihto kypärän etu- ja takaosan ilmareikien ansiosta. Kypärän vuori on irrotettava ja valmistettu Coolmaxista, joka kuljettaa pois kosteutta. Vuori voidaan pestä helposti haalealla vedellä.

Pardus on varustettu samalla MIPS-teknologialla kuin EQ3 Lynx, joka voitti Folksamin turvallisin kypärä testin 2018.

VG1 ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen pään omaa turvajärjestelmää. Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia. Kypärä perustuu MIPS-teknologiaan, pienikitkaiseen integroituun kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. MIPS-teknologia on keltainen liikkuva kuori, jonka näet kaikissa Back on Track -kypärissä.

Kypärä sopii hieman paremmin soikeampaan päähän. Miettiessäsi kokoa kannattaa valita yhtä kokoa isompi kypärä kuin normaalisti.


Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen CE VG1 01.040 2014-12 ja EN1384.2017 turvallisuusstandardien mukaisesti.

Art.no. 49410054

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Back On Track
Back On Track
70 tuotetta