Hevonen » Kuolaimet » Suorakuolaimet »

Trust Equestrian Inno Sense Curbgag Port Medium suorakuolain


Hinta
179.38
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Paksuus
20mm


Pituus
12,5cm
13,5cm
14,5cmTuotteen kuvaus
Trust Equestrian Inno Sense Curbgag Port Medium gägi kuolain.

Inno Sense Port Medium kuolaimessa on pehmeä ja hieman joustava suuosa metallisella keskiosalla. Tässä kuolaimessa on kielentila, joka on ideaali hevosille joilla on paksu tai herkkä kieli. Kielentila luo tilaa kielelle ja vähentää sille kohdistuvaa painetta. Tämä hieman joustava kuolain on hevosystävällinen kuolain ja suosittu hevosilla joilla on ongelmia kielen kanssa.

Tämä kuolain on gägi kuolain, mutta hieman erilainen normaaliin gägiin nähden. Normaalissa gägi kuolaimessa gägi ohjat kiinnittyvät poskiremmeihin. Curb gag- kuolaimessa on ylimääräinen rengas poskihihnoja varten ja gägi ohjat yhdistyvät poskihihnojen sijaan hevosen leuan alla toisiinsa. Kun ohjat kiristyvät, se tuo ylimääräistä painetta hevosen alaleukaan.

Tämä on vahva kuolain ja epävakaan käden kanssa siitä seuraa paljon painetta hevoselle, eli se ei ole suositeltava kuolain kokemattomalle ratsastajalle tai hevoselle.

Inno sense kuolaimien suuosan synteettinen materiaali on FDA:n hyväksymä, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja tai myrkkyjä.

Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki