Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Linimentit‪»

Cavalor Freebute geeli

Cavalor Freebute geeli


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Tuotteen kuvaus
Cavalor ® FreeBute Gel on tehokas geeli, jota voidaan käyttää turvoksissa oleviin jalkoihin, rasittuneisiin lihaksiin, niveliin ja jänteisiin.

Cavalor ® FreeBute Gel on ulkoisesti käytettävä geeli, johon on lisätty luonnollisia ainesosia. Se sisältää ainutlaatuisen 8 eteerisen öljyn seoksen, joista mainittakoon eukalyptus, laventeli ja teepuu, jotka tunnetaan rentouttavasta, viilentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta. Tämän takia Cavalor ® FreeBute -geeli on ihanteellinen ensiapu rasittuneille ja aristaville lihaksille ja jänteille. Cavalor ® FreeBute -geeli on ihanteellinen myös mustelmien hoitoon.

Cavalor ® FreeBute -geelillä on ensin miellyttävä viilentävä vaikutus, mikä helpottaa kipua välittömästi. Tämän jälkeen se alkaa lämmetä. Se imeytyy nopeasti ihoon, joten sillä on syvä ja tehokas vaikutus syvemmällä oleviin kudoksiin. Cavalor ® FreeBute -geelillä on positiivinen vaikutus myös verenkiertoon, joten sitä voidaan käyttää rentouttamaan lihaksia myös ennen työskentelyä. Se edesauttaa myös poistamaan maitohappoa nopeammin intensiivisen harjoittelun jälkeen, mikä estää lihasten jäykkyyden. Cavalor ® FreeBute -geeliä voidaan käyttää myös mustelmien, ruhjeiden ja turvonneiden jalkojen hoitoon. Lisäksi Cavalor ® FreeBute -geeli on antiseptinen ja voi rauhoittaa haavojen aiheuttamaa kipua.

Käyttöohje:
Hiero Cavalor® FreeBute -geelillä päivittäin rasituksen jälkeen tai vähintään 1,5 tuntia ennen ratsastusta rentouttamaan lihaksia.

Levitä Cavalor® FreeBute -geeliä kahdesti päivässä nopeuttamaan vammojen paranemista.

Käytä Cavalor® FreeBute -geeliä turvonneisiin jalkoihin.

Varoitus: Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa yliherkkyysreaktioita. Sisältää suuren määrän eteerisiä öljyjä, joten on suositeltavaa, ettet käytä FreeBute-geeliä suorassa auringonpaisteessa tai satulahuovan tai suojien alla ratsastaessa, koska paikat voivat tulla hyvin kuumiksi.


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tilavuus
200 millilitraa


Kommentit
Ilona S. vahvistettu ostaja, 31.12.2020
Yleisarvosana
Toimii hyvin niin ihmiselle, kuin hevosellekin :)
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Cavalor
Cavalor
92 tuotetta