Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Haavanhoito‪»

Solheds Derma6 Wound Oil haavaöljy 100ml

Solheds Derma6 Wound Oil haavaöljy 100ml


Hinta
24,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Tuotteen kuvaus
Derma6 haavaöljy on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu kirvelemätön ja tutkitusti tehokas apu hevosten ja koirien haavan hoidon hallintaan. Derma6 haavaöljyn sisältämät eteeriset öljyt auttavat pitämään haavan puhtaana sekä estämään ihovaurion leviämistä. Derma6 öljy tukee myös ihon uudistumista omega-3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla.

Öljyn eteeriset öljyt tekevät usein koirille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Etenkin kesällä hyönteisaikaan erinomainen apu pitämään haavat ja naarmut puhtaina myös hyönteisiltä. Avuksi myös kärpäsrähmäsilmien puhdistukseen ja ympäröivän ihon hoitoon. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa.

Käyttöohje:
Suihkuta suoraan puhtaaseen haavaan. Ravista ennen käyttöä. Silmänympärysten hoidossa suihkuta pumpuliin ja pyyhi silmien ympäriltä ja silmäkulmasta pois päin, EI silmiin.

Ainesosat:
Vesi, pellavasiemen, vehnänalkio, tyrni, kasviperäinen glyseriini & propaanidioli, laventeli, minttu, sitruunaruoho, timjami, rosmariini, magnolia, emulgointiaine, selluloosa & xantaani

pH ~ 7

Säilytys:
+10 – 25°C

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Solheds
Solheds
9 tuotetta