Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Shampoot & hoitoaineet‪»

Solheds Derma1 Skin Care Shampoo hoitoshampoo 250ml

Solheds Derma1 Skin Care Shampoo hoitoshampoo 250ml


Hinta
26,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus
Derma1 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoshampoo iho-ongelmista kärsiville hevosille ja koirille. Derma1 shampoosta saat apua ihotulehdusten, kutisevan ja allergisen ihon hallintaan. Eläimillä esiintyy usein erilaisia ihovaurioita, haavoja ja hankaumia, jotka voivat tulehtua. Tyypillinen tulehdus hevosilla on rivi/vuohisrohtuma ja koirilla hot spot ja tassutulehdus. Derma1 shampoo soveltuu ihon puhdistukseen ja usein toistuvaan pesuun, se ei ärsytä ihoa.

Derma1 shampoo pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Samalla hoitoshampoon sisältämät, eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurion leviämistä. Derma1 shampoo pehmentää ihokovettumia ja rupia, joka edesauttaa ihon puhdistumista ja paranemista. Derma1 shampoo on myös helposti pois huuhdeltavissa. Tuotteen haju tekee koirille usein alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa

Käyttöohje:
Kastele oireileva iho puhtaalla vedellä, hiero siihen Derma1-shampoota, anna aineen vaikuttaa kolme – kymmenen (3 -10) minuuttia ja huuhtele shampoo hyvin pois. Odota, kunnes iho on kuiva/kuivaa puhtaalla pyyhkeellä, ja voitele se sitten tarvittaessa hoitavilla Derma2 Calming seerumilla tai Derma5 Germ Fighting voiteella. Pakkauksen nokkakärjen avulla voit helposti ja tarkasti annostella Derma1 shampoota suoraan oireileviin alueisiin. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat:
Vesi, kookos&maissi&palmu- peräiset ionittomat tensidit, kasviperäinen propaanidioli&glyseriini&lauriinihapon esterit, laventeli, minttu, timjami, rosmariini, magnolia, xantaani

pH ~ 7

Säilytys:
+10 – 25°C

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Derma1 Skin Care Shampoo wash/pesu/tvätt - www.solheds.com
Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Rauhoittu ötökän puremat heti ensi pesulla. Pesun jälkeen patit olivat merkittävästi laskeneet.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Solheds
Solheds
16 tuotetta

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: