Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Vatsa & suolisto‪»

Chia de Gracia Sand Eater 1,1 kg

Chia de Gracia Sand Eater 1,1 kg


Hinta
33,50 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Tuotteen kuvaus
HUOM parasta ennen 03/23!

Sand Eater on hevosen hiekansyönnin / maan nuolemisen vähentämiseen tarkoitettu 100% luonnollinen lisäravinne.

Sand Eater sisältää voikukanjuurta, bentoniittisavea, chian siemeniä, lakritsanjuurta, islanninjäkälää, nokkosta, vadelmanlehteä, himalayan suolaa sekä hyppysellisen rakkautta .

Annostus:
hevonen 500 kg: 0,5 dl - 1 dl pvä/dag. Kastele ennen antoa, voi sekoittaa muun rehun joukkoon.

Kaikkein yleisintä hiekansyönti on tämän hetkisen näkemyksen pohjalta jostain syystä harrastehevosilla ja erityisesti suomenhevosilla. Syytä hevosen hiekansyöntiin ei tunneta tarkasti. Vaikuttaa siltä, että osa hevosista syö hiekkaa tylsyyteen, osa taas tuntuu mieltyneen hiekan makuun ja siksi ne syövät sitä kuonokopasta tai erilaisista virikkeistä huolimatta. On myös epäilty, että hevonen yrittäisi maa-aineksen syönnillä korvata tiettyjen mineraalien ja kivennäisaineiden (mm. sinkki ja kupari) puutostiloja. Tällaiset hevoset nähdään usein nuolemassa savista maata tai kaivamassa maasta juuria ja muuta tavaraa. Aiheesta ei tiettävästi ole tehty tieteellistä tutkimusta, mutta osa omistajista on sitä mieltä, että hiekansyöminen saattaa liittyä myös erilaisiin vatsavaivoihin ja kiputiloihin, kuten vatsahaavaan tai ylipitkiin ruokintaväleihin sekä stressiin. On epäilty, että tällaiset hevoset söisivät hiekkaa helpottaakseen vatsahappojen poltetta pitkien ruokintavälien väleissä tai vatsahaavojen kipuillessa.

Hiekan kertyminen suolen pohjalle voi aiheuttaa noidankehän, jossa hiekkakertymän paino estää suolen normaalia liikettä ja aiheuttaa samalla alati lisääntyvää hiekan kertymistä.

Sand Eater sisältää ainesosia mm. kivennäistäydennykseen ja "suolan & juurien himoon" sekä erilaisia aineksia suoliston tasapainottamiseen.

Parhaan tuloksen saat yhdistämällä Sand Eateriin runsaasti erilaisia luonnollisia kivennäisiä sisältävän Mineral Mixin.

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Chia de Gracia
Chia de Gracia
76 tuotetta