JR Farm Koiran joulukalenteri

JR Farm koiran joulukalenteri


Hinta
15.00 + toimituskulut
Sis. alv 14%


Määrä
kpl

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Tuotteen kuvaus

Täysin viljattomat terveelliset ja maistuvat herkut kaikille koirille joulun odotukseen, sisältää 24 herkkua, 7 erilaista viljatonta keksiä. Joulupäivälle löytyy vielä erikoisyllätys!

Mikä on hauskempaa kuin odottaa innolla joulua ja samalla syödä terveellisesti? Nyt myös lemmikkisi voi nauttia maukkaita joulun herkkuja. Täysin viljaton, terveellinen välipala joka päivä koko joulunodotuksen ajan. Kalenteri on täytetty vain luonnollisilla viljattomilla herkuilla, se ei ole vain täydellinen täydentävä viljaton herkku, mutta myös erityisesti suunniteltu sopivaksi koirille. Näin lemmikkisikin saa joulun tuntua jokaiselle päivälle. Itse joulupäivänä kalenterissa on erityinen herkku!

Ruokintasuositus:
Käytetään herkkuna, täydennysrehu koirille. Säilytetään viileässä ja kuivassa, poissa suorasta auringonvalosta.Porkkana keksi:
Sis.Hernehiutale 40%, porkkana 26%, muna ja munatuotteet, kananfile 13%, rapsiöljy, pellavansiemenöljy, anis.

Persilja keksi:
Sis. Hernehiutale 37%,porkkana 25%,muna ja munatuotteet, kananfile 12,5%, persilja, fenkoli, rapsiöljy, pellavansiemenöljy, timjami.

Punajuuri keksi:
Sis.Hernehiutale 40%, porkkana 26%, muna ja munatuotteet, kananfile 13%, punajuuri , rapsiöljy, pellavansiemenöljy, omena.

Valentine keksi:
Sis.Hernehiutale, porkkana 26,9%, muna ja munatuotteet, kananfile 13,4%, rapsiöljy 2%, pellavansiemenöljy, oluthiiva 1%.

Valentine keksi mustalla kuminalla:
Sis.Hernehiutale, porkkana 26,6%,muna ja munatuotteet 15,2%, kananfile 13,3%, mustan kuminan siemen 2%, rapsiöljy, pellavansiemenöljy 1%.

Valentine keksi ruusunmarjalla:
Sis.Hernehiutale, porkkana 2636%, muna ja munatuotteet 15,2%, kananfile 13,3%, rapsiöljy, ruusunmarja 1,5%, pellavansiemenöljy, punajuuri

Viljaton joulupuu keksi:
Sis.Hernehiutale, porkkana, muna ja munatuotteet, kananfile, rapsiöljy, pellavansiemenöljy, karpalo.


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Paino
0.14 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki