Hevonen » Kuolaimet » Suorakuolaimet »

Beris Soft Pelham suorakuolain


Hinta
177.48
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Koko
13,0cm
14,0cm


Muu ominaisuus
Paksuus 18mmTuotteen kuvaus
Beris Pelham soft comfort suorakuolain.

Kuolaimen suuosa on anatomisesti muotoiltu ja lepää kielenpäällä tasaisesti. Kuolaimessa ei ole kielentilaa, mutta se on hieman kapeampi keskeltä, jolloin kielelle jää enemmän tilaa. Kun ohjistä vetää, paine levittyy tasaisesti kielelle ja kuolainrenkaisiin. Sivuttaista painetta ei tule. Kumitutit estävät myös nipistyksen hevosen suunpielissä.

Pelham kuolain tuo painetta niskaan ja alaleukaan riippuen alaleukaremmin pituudesta ja kireydestä. Kuolain on nopea ja sopii vahvoille hevosille joilla on tapana olla painostava. Sopii myös hevosille jotka tarvitsevat selkeitä apuja kriittisissä tilanteissa kuten esteradalla tai aikaratsastuksessa. Alaleukaremmiä tai ketjua suositellaan käytettävän aina tämän kuolaimen kanssa. Pelham kuolainta voi käyttää joko kahdella ohjalla tai deltaohjaa apuna käyttäen.

Art.nr.
10289

Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Kommentit
Anne T. kirjoitti 3.12.2018:
Varsinaisesti etsimme pessoakuolainta (ei siis olympiaa), mutta koska niitä ei tunnu löytyvän mistään päädyimme tähän. Valitsimme kuolaimen koska se tarjoa nopeampaa pidätettä olematta kuitenkaan liian vahva. Lyhyempi vipuvarsi oli plussaa. Tärkeää oli myös se että kuolain ei nipistä suupieliä. Verkkokaupan sivuilla oleva kuva poikkesi tuotteesta, sen voisi korjata ajantasalle.
Lisää kommentti

Tuotemerkki