Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Nivelet‪»

Equine America Cortaflex Super Fenn 1l

Equine America Cortaflex Super Fenn 1l


Hinta
105,00 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus
Uusi, parannettu, entistä tehokkaampi Equine America Cortaflex HA -nivelravinne liuosmuodossa. Se sisältää Cortaflexin ja Super Fennin vaikuttavat ainesosat yhdessä ja samassa tuotteessa . Yhdistämällä nämä suosituimmat tuotteet, High Strength Cortaflex HA ja Super Fenn, on saatu aikaan uskomattoman tehokas tuote, jonka ainesosat vahvistavat toinen toistensa vaikutusta. Cortaflexin on osoitettu lisäävän nivelten liikkuvuutta, ja Super Fennissä on luonnollisia tulehduksenvastaisia aineita (bromelaiini, yucca). Se on yksi harvoja tämänkaltaisia tuotteita, joissa ei ole pirunkouraa. Aineyhdistelmä on oivallinen sekä kilpa- että harrastehevosille, kun Super Fenn lievittää jokapäiväisestä rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta ja Cortaflex High Strength HA voitelee niveliä pitäen ne notkeina.

Super-Fenn
Super-Fenn on tehokas luonnollisia ainesosia sisältävä lisäravinne. Sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Siinä ei ole mitään FEI:n listaamia dopinaineita. Tämä tuote auttaa nopeasti ja tehokkaasti kehoa korjaamaan pikku vaurioita.

Cortaflex
Elimistö tuottaa luontaisestikin kondroitiinia ja glukosamiinia. ja ne korjaavat ja ylläpitävät niveltä ja sen kudoksia.

Cortaflex formuloitiin sen teorian perusteella, että pienikokoiset molekyylit imeytyvät paremmin soluseinämien läpi kuin isommat. Niinpä Cortaflexin tärkeimmät ainesosat, kondroitiini ja glukosamiini, ovat siinä mikronisoudussa muodossa. Ne antavat nivelille uutta rakennusainetta, ja myös stimuloivat kehoa tuottamaan itse niitä lisää.

Cortaflexia on nyt vielä lisäksi tehostettu hyaluronihapolla (Hyaluronic Acid, HA), vahvistamaan ja hoitamaan eritoten sellaisia niveliä, joissa jo on rasituksen jälkiä.

Hyaluronihappo HA on nivelnesteen pääasiallinen komponentti, ja sen merkitys on erityisen tärkeä nivelten voiteluaineena.

1L kanisteri riittää jopa kahdeksi kuukaudeksi

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.2.2024
Yleisarvosana
Toimii hyvin minun vanhalla hevosellani.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Equine America
Equine America
10 tuotetta

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: