Hevonen‪» Hoitotuotteet‪» Hevosen hoitotuotteet‪» Linimentit‪»

Eclipse Blue linimentti 0,25l

Eclipse Blue linimentti 0,25l


Hinta
10,00 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Tuotteen kuvaus
Eclipse Liniment Blue on erinomainen hierontalinimentti urheiluhevosen lihaksille, nivelille ja jänteille. Jäähdyttää ensin ja sen jälkeen lämmittää.

o Kaksiteholinimentti, ensin jäähdyttää, sitten lämmittää
o Levittyy helposti hieroessa.
o Voidaan käyttää joko kääreen kanssa tai ilman

Liniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi.

Vaikuttaa ensin jäähdyttävästi ja sitten lämmittävästi. Linimentin vaikutus on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään sekä pehmytkudosten (lihakset) että kovien kudosten hoitoon (jänteet, nivelet, nivelsiteet).

Liniment Blueta käytetään mm. ennen valmennusta esilämmittämään lihaksistoa ennen fyysistä lämmittämistä. Näin linimentti tarjoaa lämmön ja auttaa lihaksia valmistautumaan rasitukseen. Viilentävä ominaisuus katkaisee sisäisten vaurioiden syntymisen. Kun jäähdytys lakkaa, niin lämpö lisää verenkiertoa, jolloin saadaan nopeasti korjattua mahdolliset vauriot. Liniment Blue on tehokas, mutta lempeä linimentti eli voit käyttää sitä niin usein päivän aikana, kun tarvitset!

Koostumus: Eucalyptusöljy, mentoli, arnika, hamamelisuute, isopropanoli, voidepohja, väriaine E131.
Käyttöohje: Hiero Liniment Blue lihaksiin, jänteisiin ja niveliin. Käytä tarpeen mukaan kerran tai useamman päivässä. Mikäli tahdotaan pitkäaikaisempi lämpövaikutus, kääritään käsitelty alue mahdollisuuksien mukaan. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tilavuus
250 millilitraa


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Eclipse
Eclipse
11 tuotetta