Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Vatsa & suolisto‪»

Chia de Gracia Protect That Tummy 4kg

Chia de Gracia Protect That Tummy 4kg


Poistohinta
66,50 + toimituskulut
Normaalihinta 95,00 €
Sis. alv 14 %


Varastossa
Tuotteen kuvaus
HUOM! parasta ennen 12/23

Luonnollinen rehusekoitus, joka tukee hevosen vatsan ja suoliston normaalia hyvinvointia. Ainesosat muodostavat lima-ainetta ja saavat aikaan ns. suojaavan vatsapanssarin. Sisältää myös suoliston tasapainoa ja ruuansulatusta ylläpitäviä ainesosia.

Suositellaan hevosille, jotka reagoivat vatsallaan esimerkiksi kilpailuihin, kärsivät ns. stressivatsasta tai muuten epämääräisistä vatsan häiriötiloista. Sopii myös tukihoidoksi lääkkeiden ohella niille, joille eläinlääkäri on määrännyt vatsahaavahoidon.

Annostus:
Hevonen 500 kg: 1- 2 dl pvä. Kastellaan ja sekoitetaan muun rehun joukkoon. Ei syötetä kuivana.
1 dl painaa noin 55g.
Annos voidaan jakaa 2 erilliseen ruokintakertaan. Ei tiineille.


Sisältää:
inuliinia, lesitiiniä, ruusunmarjaa, pektiiniä, sarviapilan siemenjauhoa, oluthiivaa sekä hyppysellisen rakkautta.

Inuliini on aineenvaihduntaan liittyvä prebiootti, ravintokuitu, joka ei hajoa mahalaukussa tai suolistossa. Inuliinin kuidut kulkeutuvat paksusuoleen ja fermentoituvat siellä. Inuliini ylläpitää mikrobiston monimuotoisuutta paksusuolessa ja sitä kautta koko kehon vastustuskykyä, terveyttä ja hyvinvointia.
Lesitii on mahalaukun limakalvojen "pinnoittaja" ja terveen ruuansulatuskanavan ylläpitäjä. Lesitiinillä on kyky neutraloida voimakkaita vatsahappoja. Lesitiini vahvistaa suoliston vettähylkivää pintakerrosta ja ylläpitää siten mahalaukun limakalvojen normaalia terveyttä.
Pektiini muodostaa suolistoon limaa, joka ylläpitää ruoansulatuselimistön kudoksen hyvinvointia ja tasapainottaa suojaavaa limakalvokerrosta. Pektiini myös lisää vatsahappojen puskurointikykyä sekä nostaa vatsan sisällön pH:ta emäksisemmäksi.
Ruusunmarjassa on myös pektiiniä sekä vatsahappoja tasaavaa sorbitolia, jota usein käytetään närästyslääkkeissä.
Sarviapilan siemenistä muodostuu suolistossa limaa, joka tukee ruuansulatuskanavan normaalia tasapainoa ja hyvinvointia ja vähentää suoliston ärsytystiloja. Ruuansulatuskanavan vauriot aiheuttavat usein turvotusta ja kaasuuntumista ja sarviapila voi tasata myö näiden oireita.
Oluthiiva: hiivat ylläpitävät ruuansulatusta ja edistävät hyvää suolen toimintaa. Samalla se lisää hyvää suolistoflooraa ja auttaa tasapainottamaan vatsan hyvää bakteerikantaa.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Chia de Gracia
Chia de Gracia
72 tuotetta