Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Karva & kaviot‪»

Chia de Gracia Not So Sweet Itch 1,2kg

Chia de Gracia Not So Sweet Itch 1,2kg


Hinta
40,90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus

Not So Sweet Itch on tarkoitettu erilaisista kutinoista, ihottumista ja iho-ongelmista kärsiville hevosille.

Tuote sisältää hamppua, oluthiivaa, tyrniä, kehäkukkaa, kamomillaa, nokkosta, auringonhattua sekä hyppysellisen rakkautta .

Not So Sweet Itch sisältää hampunsiemeniä, joista saa runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja. Oluthiiva sisältää reilusti B- vitamiineja ( 1, 2, 3, 5, 6 ) sekä hivenaineita, erityisesti kromia. B-ryhmän vitamiinit ovat oleellisen tärkeitä mm. ihon hyvinvoinnille. Oluthiivalla on myös immuniteettia kohottava vaikutus. Oluthiiva sisältää DNA ja RNA kemikaaleja, jotka edesauttavat solujen, myös ihon uusiutumisprosessia. Tyrnisisältää runsaasti ihoystävällisiä öljyjä. Kehäkukkaja kamomilla rauhoittavat kutisevaa ihoa. Kehäkukan sisältämät karotenoidit edistävät ihon pintakudoksen uusiutumista ja antibakteerisina ehkäisevät tulehduksia. Kamomilla hoitaa herkkää, ärsyyntynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa. Auringonhatulla on tulehduksia ehkäisevä antibakteerinen ja antibioottinen vaikutus. Nokkonen tehostaa ihon ja limakalvojen uusiutumista.

Annostus:

Hevonen 500 kg: 0,5 dl - 1,5 dl

Ei suositella tiineenä oleville & imettäville tammoille.

Iho-ongelmissa ja allergioissa usein perimmäisenä syynä on aineenvaihdunnan häiriötila tai aineenvaihdunnan liian hidas toiminta. Hoidoilla voidaan pyrkiä rauhoittamaan ihoa ja kutinaa, mutta usein hyödyllistä on myös lisätä erityselinten toimintaa ja siten puhdistaa elimistöä, jolloin allergisia oireita aiheuttavat kuona-aineet kulkeutuvat nopeammin pois elimistöstä. Tästä syystä iho-ongelmien hoitoon on erityisesti alussa hyvä yhdistää aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ja puhdistavia tuotteita. Silloin on syytä muistaa, että hevosella tulee olla vapaasti pääsy juomaan.

Muita aineenvaihduntaa vilkastuttavia yrttejä ovat mm. voikukka, siankärsämö, nokkonen ja inkivääri.

Allergiota voi myös ennaltaehkäistä. Esimerkiksi kesäihottumaoireista kärsivälle hevoselle tulisi antaa vastustuskykyä kohentavia yrttejä jo hyvissä ajoin ennen oireilun alkua. Tähän hyviä yrttejä ovat mm. nokkonen, voikukka, mustakuminan siemen, valkosipuli ja tyrni.


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Chia de Gracia
Chia de Gracia
73 tuotetta