Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Boostaavat ja palauttavat‪»

Chia de Gracia Immune Boost 2,5kg

Chia de Gracia Immune Boost 2,5kg


Hinta
67,90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Tuotteen kuvaus
HUOM! parasta ennen 04/23!

Immune Boost on tehokas ja monipuolinen rehusekoitus hevosen yleiskunnon ja vastustuskyvyn boostaamiseen.

Immune Boost sisältää mustakuminan siementä, rohtosalkoruusua, sarviapilan siementä, nokkosta, siankärsämöä, valkosipulia, tyrniä, voikukanlehteä sekä siitepölyrakeita.

Mustakumina tukee immuunijärjestelmää sekä on antimikrobinen kasvi. Rohtosalkoruusu sisältää runsaasti lima-aineita, jotka suojaavat limakalvoja ja jonka juuren polysakkaridit parantavat elimistön vastustuskykyä. Sarviapila virkistää ja nopeuttaa palautumista sekä suojaa suolistoa. Nokkonen on erinomaisen ravintorikas kasvi, joka parantaa yleiskuntoa ja vastustuskykyä. Siankärsämö vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja immuunipuolustusta ja sen lehdet sisältävät erittäin runsaasti erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Siankärsämöllä on myös tulehduksia poistavia ominaisuuksia. Nokkonen ja siankärsämö toimivat loistavassa synergiassa yhdessä ja parantavat molempien kasvien hoitavia ominaisuuksia. Valkosipuli auttaa ylläpitämään hevosen vastustuskykyä sekä ylläpitää hengityselinten toimintaa. Valkosipuli on antiseptinen, antibioottinen ja antimikrobinen.

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas. Siinä esiintyy D-vitamiinia lukuun ottamatta kaikkia vitamiineja. Tyrnin siemenissä ja marjassa on paljon monityydyttymättömiä antioksidantteja sekä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia mm. tulehdusten parantamisessa sekä allergioiden hoitoon. Siitepölyrakeet antavat hevosellesi energiaa ja vastustuskykyä sekä nopeuttavat palautumista.


Annostus:
Hevonen 500kg: 1-2 dl / vrk.

1 dl painaa noin 30g. Desin annostuksella pakkaus kestää 83 päivää.

Ei kantaville TAMMOILLE/NARTUILLE.

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Chia de Gracia
Chia de Gracia
73 tuotetta