Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Boostaavat ja palauttavat‪»

Chia de Gracia Immune Boost 2,5kg

Chia de Gracia Immune Boost 2,5kg


Poistohinta
33,95 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Varastossa
Tuotteen kuvaus
HUOM! parasta ennen 04/23!

Immune Boost on tehokas ja monipuolinen rehusekoitus hevosen yleiskunnon ja vastustuskyvyn boostaamiseen.

Immune Boost sisältää mustakuminan siementä, rohtosalkoruusua, sarviapilan siementä, nokkosta, siankärsämöä, valkosipulia, tyrniä, voikukanlehteä sekä siitepölyrakeita.

Mustakumina tukee immuunijärjestelmää sekä on antimikrobinen kasvi. Rohtosalkoruusu sisältää runsaasti lima-aineita, jotka suojaavat limakalvoja ja jonka juuren polysakkaridit parantavat elimistön vastustuskykyä. Sarviapila virkistää ja nopeuttaa palautumista sekä suojaa suolistoa. Nokkonen on erinomaisen ravintorikas kasvi, joka parantaa yleiskuntoa ja vastustuskykyä. Siankärsämö vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja immuunipuolustusta ja sen lehdet sisältävät erittäin runsaasti erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Siankärsämöllä on myös tulehduksia poistavia ominaisuuksia. Nokkonen ja siankärsämö toimivat loistavassa synergiassa yhdessä ja parantavat molempien kasvien hoitavia ominaisuuksia. Valkosipuli auttaa ylläpitämään hevosen vastustuskykyä sekä ylläpitää hengityselinten toimintaa. Valkosipuli on antiseptinen, antibioottinen ja antimikrobinen.

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas. Siinä esiintyy D-vitamiinia lukuun ottamatta kaikkia vitamiineja. Tyrnin siemenissä ja marjassa on paljon monityydyttymättömiä antioksidantteja sekä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia mm. tulehdusten parantamisessa sekä allergioiden hoitoon. Siitepölyrakeet antavat hevosellesi energiaa ja vastustuskykyä sekä nopeuttavat palautumista.


Annostus:
Hevonen 500kg: 1-2 dl / vrk.

1 dl painaa noin 30g. Desin annostuksella pakkaus kestää 83 päivää.

Ei kantaville TAMMOILLE/NARTUILLE.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Chia de Gracia
Chia de Gracia
76 tuotetta