Hevonen‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Lisäravinteet‪» Boostaavat ja palauttavat‪»

Black Horse Elektrolyytti 1kg

Black Horse elektrolyytti 1kg


Hinta
19,00 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplToimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.
Tuotteen kuvaus
Black Horse elektrolyytti on erityisrehu elektrolyyttitasapainon korjaamiseen runsaan hikoilun seurauksena. Black Horse elektrolyytti sisältää kivennäisaineita, joilla on monia yhteisiä lihaksiston toimintoihin liittyviä tehtäviä. Ne kuljettavat hermoärsykkeitä lihaksiin ja aikaansaavat lihaksen liikkeen. Ne myös säilyttävät elimistön nestetasapainoa. Runsaan hikoilun myötä hevonen menettää näitä elimistön toiminnan kannalta tärkeitä kivennäisaineita. Kovassa rasituksessa hevonen hikoilee jopa 15-20l / tunti. Elektrolyyttien puute näkyy ennen kaikkea hermoston ja lihasten toimintahäiriöinä, lihaskipuina ja väsymisenä. Pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla jopa lämpöhalvaus.

Black Horse elektrolyytti on erityisrehu, jolla on helppo korvata hien mukana menetettyjä ravintoaineita. Tuotetta syötetään rasituksessa oleville hevosille kuuri luontoisesti (1-3 päivää) tai päivittäin. Sekoitetaan rehun joukkoon. Vettä oltava jatkuvasti saatavilla. Pakkauskoko 1kg.

Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Paino
1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.7.2024
Yleisarvosana
Paras elektrolyytti markkinoilla. Sisältää kohtuullisen runsaasti magnesiumia, joten pelkän keittosuolan ostamisen hienossa ja kalliissa pakkauksessa voi unohtaa. Suosittelen lämpimästi. Kaikki hevosemme ovat tykänneet. Nykyinen mashimme on BH mash, joka maittaa tämän kanssa n. 15l annoksena kerralla. Tätä voi antaa etukäteen, ennen rasitusta, kuten normaalisti urheilusuoritukseen tankatessa.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä perustuote.
Pirjo S. vahvistettu ostaja, 22.4.2020
Yleisarvosana
perustuote

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Black Horse
Black Horse
43 tuotetta