Koira‪» Koiranruoat ja -herkut‪» Lisäravinteet‪»

Jahti & Vahti Maitohappobakteeri 0,15kg

Jahti & Vahti Maitohappobakteeri 0,15kg


Hinta
10,00 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Tuotteen kuvaus

Jahti&Vahti Maitohappobakteeri on koirille suunniteltu täydennysrehuvalmiste, jota suositellaan annettavaksi ruoansulatuskanavan häiriötilanteissa kuten ripulin aikana. Maitohappobakteerit tasapainottavat ruoansulatuskanavan pH:ta ja edesauttavat suoliston optimaalisen mikrobikannan ylläpitämistä ja muodostumista. Se on erikoisruokavalio ravinnon avulla vahvistamiseen ja toipumiseen.

Maitohappobakteerien lisäksi tuote sisältää löysää ulostetta kiinteyttävää pektiiniä ja patentoitua Progut®-suolistoparannetta. Progut® –hiivavalmiste sisältää vastustuskykyä tukevia betaglukaaneja ja nukleotidejä, jotka myös ylläpitävät suoliston pintarakennetta ja edistävät hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien kasvua. Lisäksi mannoproteiinit sitovat itseensä haitallisia bakteereita ja edistävät näin ruoansulatuskanavan mikrobitasapainon saavuttamista.

Koostumus: Hydrolysoitu panimohiiva ProGut®, pektiini. Huom! Tarkista koostumus pakkauksesta ennen käyttöä.

Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 4b1707 3,2 x 1010 pmy/kfe/cfu/kg

Käyttö- ja annosteluohje

Käyttöä suositellaan ruuansulatushäiriöiden ehkäisemiseksi, niiden aikana ja jälkeen 10-15 päivän ajan. Sekoitetaan ruokaan. Suositetaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä ja käyttöajan pidentämistä.


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Paino
0,15 kg


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Tästä on pelkästään hyviä kokemuksia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Jahti & Vahti
Jahti & Vahti
15 tuotetta