Tietoa lahjakorttien toiminnasta

- Voit ostaa joko tyylikkään kartongista valmistetun tai sähköisen lahjakortin.

- Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassamme että myymälässämme.

- Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä.

- Myymälästä ja verkkokaupastamme ostetuilla lahjakorteilla on 12 kuukauden voimassaoloaika.

- Lahjakortin summan voi päättää vapaasti. Hinta annetaan tuotesivun hinta-kenttään.

- Sähköinen lahjakortti toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostitse. Pdf-muotoisen lahjakortin voi tulostaa A4-kokoiselle paperille ja taittaa tai leikata katkoviivaa pitkin. Kartongista valmistettu lahjakortti toimitetaan postitse tai sen voi ostaa myymälästämme. Kartongista valmistettu lahjakortti toimitetaan lisäksi myös sähköpostitse, jos annat tilatessasi sähköpostiosoitteesi (tai saajan sähköpostiosoitteen).

- Kaikki lahjakorttisi ovat saatavilla pdf-tiedostona, kun kirjaudut sivustolle sähköpostiosoitteellasi. Kirjautumalla näet myös lahjakorttiesi jäljellä olevat saldot. Jos unohdat kirjautumissalasanasi tai lahjakortin tunnukset, mailaamme ne sinulle pyydettäessä.

- Sähköiset ja myymälästä ostettavat lahjakortit maksetaan heti ja ne on käytettävissä heti. Myös netissä oston yhteydessä esim. verkkopankissa tai luottokortilla maksetut kartongista valmistetut lahjakortit on heti käytettävissä. Lahjan antaminen on helppoa, kun annat kassalla toimitustietoihin lahjan saajan sähköposti- ja / tai katuosoitteen.

- Lahjakortin arvoa vähennetään vasta siinä vaiheessa, kun teet tilauksen kassalla.

- Jos tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin arvo, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä.

- Useita lahjakortteja tai lahjakorttien jämiä voi käyttää tilausta maksettaessa.

- Lahjakorteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

- Lahjakortin arvoa ei vaihdeta rahaksi.

Osta lahjakortti
Minulla on lahjakortti