HippoSport Oy‪»

Etkö löytänyt etsimääsi?

Mikäli et löytänyt haluamaasi kokoa tietystä tuotteesta tai edes koko tuotetta verkkokaupastamme, se voi löytyä myymälästämme! Voit aina tiedustella kaikkia asioita ja tuotteita joko puhelimitse 09-541 9116 tai sähköpostitse ratsastus@hipposport.fi.

Asun kaukana tai en muuten pääse käymään myymälässänne, ja verkkokaupassanne ei ole haluamaani tuotetta. Mitä teen?

Ei hätää, voit tehdä tilauksen helposti joko puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin aina ystävällinen ja asiantunteva myyjä palvelee sinua kuin olisit liikkeessämme! Tilauksen tehtyäsi voit maksaa joko ennakkolaskulla tai Mobile Payllä, ja lähetämme tilauksesi postissa.


Haluaisin eri merkin tuotteita kuin mitä verkkokaupastanne löytyy, mitä teen?

Voit tässäkin asiassa olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Autamme enemmän kuin mielellämme! Mikäli jotain tuotetta ei ole varastossamme, voimme mahdollisuuksien mukaan tilata sen sinulle!


En tiedä minkä kokoinen tuote minun tulisi tilata.

Myyjämme auttavat sinua mielellään, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, ja autamme sinua oikean koon tilaamisessa. Joissakin tuotteissa on myös verkkokaupassa joko kokotaulukko tai ohjeet koon valitsemiseen.


Kaikissa kysymyksissä voit aina olla yhteydessä meihin, haluamme tehdä ostostesi tekemisestä mahdollisimman helppoa ja mukavaa!