House of Horses


House of Horsesin tarina alkaa Irenestä, omistaja ja perustaja, kuka pääsi ratsastuksen maailmaan aikuisena ja huomasi että ratsastusvaatteet ovat kovin teknisiä ja vain ratsastukseen tarkoitettuja. Värit ja monipuolisuus puuttui.

Irene on muotisuunnittelija ja hevosihminen. Hän päätti perustaa oman yrityksensä ratsastusvaatteille jotka ovat paitsi käytännöllisiä ratsastukseen, myös muodikkaita käytettäväksi tallin ulkopuolella. Näin alkoi House of Horsesin matka vuonna 2016.

House of Horses vaatteet ovat suomalaiseen tyyliin sopivia - hyvin käytännöllisiä ja funktionaalisia. Ne on suunniteltu mukavuus mielessä pitäen sekä ratsastukseen että arkikäyttöön! Irene saa inspiraatiota väreihin ja yksityiskohtiin ajalta jolloin hän opiskeli Milanossa.

Kaikki House of Horses tuotteet ovat suunniteltu ja kehitelty Suomessa - mallisto kasvaa jatkuvasti.

House of Horses pyrkii olemaan Sinulle se merkki, jolta löydät suosikkivaatteesi mihin tahansa hetkeen mukavuutensa ansiosta.

Meiltä laaja valikoima House of Horses tuotteita! Mikäli jotakin puuttuu, olethan yhteydessä niin tilaamme Sinulle haluamasi tuotteet!

  

Tuotemerkin kaikki tuotteet