Kentucky


Kentucky Horsewear perustettiin 2011 ja nousi nopeasti hevosihmisten suosioon maailmalla. Kentuckyn pääperiaatteet ovat erinomaisuus ja innovaatio, sekä tavoitteena tarjota korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita äärimmäisellä suojauksella ja mukavuudella hevosellesi treenissä ja kilpailuissa.

Kentucky tekee yhteistyötä huippuratsastajien kanssa. Nämä ratsastajat kokeilevat tuotteita ja antavat palautetta miten niitä voisi parantaa vieläkin paremmiksi. Kentucky yrittää saavuttaa alan parhaat tuotteet ratsastajalle ja hevoselle - tuotteita jotka oikeasti toimivat. Kentucky jatkuvasti kehitää nykyisiä tuotteita ja suunnittelee uusia näiden ratsastajien avustuksella.

Kentuckylta myös koiratuotteita! Heidän filosofiansa pysyy samana: ultimaattista mukavuutta, suojausta ja hyvinvointia koirallesi.

Kentucky haluaa painottaa tuotteiden laatunsa lisäksi myös ympäristöystävällisyyttä. Kaikki Kentuckyn tuotteet ovat eläinystävällisiä ja niiden valmistukseen on käytetty esimerkiksi tekonahkaa ja -lampaankarvaa.

Meiltä myös muita Kentucky tuotteita tilauksesta!

Tuotemerkin kaikki tuotteet