Freejump


Freejumpin ensimmäinen motivaatio oli tuoda uusia ideoita hevosmaailman markkinoille. Ensimmäinen tunnettu tuote oli X'Up jalustin, perustettu polkypyörän polkimen ympärille turvamekanismilla. Jalustimet olivat loistava konsepti, mutta hankalat mainostaa. Kuitenkin ne ovat olleet Soft'Up jalustimien alkuperä.

Freejump julkaisi Soft'Up jalustimet vuonna 2012 ja ne ovat edelleen tänäkin päivänä yhdet suosituimmista jalustimista maailmalla.
Yksi Freejumpille tärkeimmistä asioista on pyrkimys parhaiden tuotteiden tuottamiseen ja toimittamiseen. Ehkä suurin saavutus Freejumpille on kuitenkin suosio kenkien ja chapsien keskuudessa. Alkuun ratsastajat olivat varmoja etteivät koskaan pystyisi käyttämään niitä saappaiden sijasta. Nyt Freejumpin kengät ja chapsit ovat kuitenkin tunnistettuja niiden mukavuudesta ja ne houkuttelevat monia ratsastajia este-, koulu-, ja kenttäratsastuksen maailmasta! Esimerkiksi koko Ranskan joukkue ratsasti Freejumpin saappaissa ja/tai jalustimissa Tryonissa 2018.

Koska innovaatio on Freejumpin perusta, tutkimukset ja kehitys eivät koskaan lakkaa. Freejump tekee läheistä yhteistyötä monien huippuratsastajien kanssa. Rolf-Göran Bengtsson oli ensimmäinen huippuratsastaja joka kisasi Freejump jalustimilla. Seuraavaksi tuli myös Marco Kutcher, Ludger Beerbaum ja Rodrigo Pessoa ketkä kaikki auttoivat testaamalla jalustimia kilpailuissa. Freejumpin tärkeitä yhteistyöratsastajia ovat mm. Kevin Staut, Kent Farrington, Harrie Smolders, Pénélope Leprevost, Michael Jung, Martin Fuchs, Christian Kukuk, Philippaerts veljekset...

Mitäpä tulevaisuudessa? Freejumpilla on paljon ideoita kehitettävänä, ja jatkavat niiden suunnittelua. Freejump on sitoutunut suunnittelemaan ja valmistamaan alan parhaita tuotteita. Mikäli verkkokaupastamme ei löydy haluamaasi tuotetta, olethan yhteydessä niin tilaamme sinulle tarvitsemasi tuotteet!