Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

GPA


GPA Safety Legend, tuotteita vuodesta 1964. GPA oli ensimmäinen valmistaja, joka tarjosi hyväksyttyjä ratsastuskypäriä markkinoilla- jopa ennen kuin standardi tehtiin pakolliseksi Euroopan tasolla. Esteratsastukseen suuntautunut GPA laajensi sitten valikoimaansa kaikkiin ratsastus- ja hevosurheilulajeihin: kenttä- ja matkaratsastukseen, hevospooloon sekä valjakkoajoon.

GPA halusi saavuttaa korkean tason teknisen kehityksen ratsastusalalla. Alan edelläkävijä GPA on osoitanut todellista halua parantaa ratsastuskypäriä korkealuokkaisilla materiaaleilla, ja näin yhdistää turvallisuus ja mukavuus. Hiilikuitu ja alumiini tuovat kestävyyttä ja keveyttä, titaani osat ovat ruostumatonta terästä, ja tekstiili osat ovat samoja mitä käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa. Nämä materiaalit ovat mahdollistaneet kypärien viennin uudelle tasolle, säilyttäen turvallisuuden, kestävyyden, mukavuuden ja tyylikkyyden.

GPA tekee luottaa ammattilaisratsastajiin, joka kukin testaa uusia tuotteita ja antaa palautetta teknisien yksityiskohtien optimoinnissa:
- Kankaat ja materiaalit
- Ilmanvaihto
- Mukavuus
- Pinnoite

Tieto siitä, että maailman parhaat ratsastajat ovat testanneet prototyypit ennen niiden ilmestymistä markkinoille, on epäilemättä todellinen tae tyytyväisyydestä ja luotettavuudesta jokaiselle kuljettajalle.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy haluamaasi tuotetta, otathan yhteyttä niin tilaamme Sinulle tarvitsemasi tuotteet - myös kustomoituna!