Ajankohtaista

Marraskuun kanta-asiakastarjoukset

PYHÄINPÄIVÄ -20%

Verkkokaupassamme KAIKKI* -20%!*Tarjous on voimassa verkkokaupassamme 2.-4.11.2018. Tarjous ei koske Samshield -tuotteita ja rehuja paitsi EQUI2000 -tuotteita.

PYHÄINPÄIVÄN AUKIOLOAJAT

PYHÄINPÄIVÄN AUKIOLOAJAT:Lauantai 3.11. suljettuPalvelemme maanantaista 5.11. alkaen taas normaalisti!Hyvää Pyhäinpäivää! :)

Helsinki International Horse Show 18.-21.10.

Tänä vuonna löydät meidät jälleen Horse Shown exposta! Osastollamme laadukkaat DeNiro nahkasaappaat, EquiThéme ratsastuskypärät, RSL hanskat ja paljon muuta!Lämpimästi tervetuloa HippoSportin osastolle!PS. Myymälämme palvelee normaalisti koko HIHS ajan! :)

SHOWTIME - KAIKKI -20%

Lokakuun kanta-asiakastarjoukset

ETSIMME HUIPPUMYYJÄÄ!

KATSE KOHTI TULEVAISUUTTA! OLETKO ETSIMÄMME HUIPPUMYYJÄ?TULE TÖIHIN HIPPOSPORTIIN! – myyjä, toimistotyöntekijä,- jokapaikanhöylä…Etsimme upeita persoonallisuuksia tiimiimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Jos olet iloinen, reipas ja työtä pelkäämätön ja osaat myydä ota yhteyttä ja ...

Syyskuun kanta-asiakastarjoukset

Mitalijuhlat HippoSportissa perjantaina 7.9.

Elokuun uutuudet

Team Satulasepät korjaa ja toppaa satuloita HippoSportissa!

HippoSportissa tapahtuu! Keskiviikosta 4.4.2018 alkaen Team Satulasepät toppaa ja korjaa satuloita Hipposportissa - varaa aikasi nyt puhelimitse 050-5716133!''Moikka, me ollaan Sari Airo ja Sanna Tuomi eli Team Satulasepät Ky Ypäjältä. Yrityksellä on 30. toimintavuosi menossa eli...