Hevonen » Hoitotuotteet » Hevosen hoitotuotteet » Jalkojenhoito »

ASEA Renu28 geeli 80ml


Hinta
44.60
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Heti varastossa


Tuotteen kuvaus
RENU 28 solugeeli yhdistää tieteen ja teknologian luodakseen tehokkaan ihonhoito tuotteen. Geeli elvyttää ihosi ja tukee sen uusiutumis prosessia.

RENU 28 iho geeli ei ole vain kasvoillesi. Tämä koko kropan ihonhoitotuote ulkoisesti parantaa ihosi terveyttä lisäten pehmeyttä, tasoittaa tekstuuria ja kosteuttaa. Yksinkertainen geeli jota voit levittää ihollesi tukemaan sen terveyttä.

Ihon luonnollinen uusiutuminen vähenee ajan myötä. Lapsilla ihosolut uusiutuvat joka 14 päivää. Aikuisiässä tämä aika kasvaa 28 päivään. 50 ikävuoteen mennessä ihosolujen uusiutuminen voi kestää jopa 3 kuukautta. Päivittäinen RENU 28 geelin käytöllä annat ihollesi virkistäviä redox-signalointimolekyylejä, jotka parantavat ihoasi solutasolla.

Mitä ovat Redox-signaali molekyylit?
Kaikissa kehon soluissa on mitokondrioita, jotka ovat solujen voimanlähde. Mitokondriot erittävät kehon polttoaineen, ATP:n lisäksi myös Redox-signaalimolekyylejä. Moderni tutkimus osoittaa, että nämä molekyylit ovat ratkaisevan tärkeitä.

Noin kahdentoista ikävuoden jälkeen solumme valmistavat vähemmän ja vähemmän näitä molekyylejä. Redox-signaalimolekyylien lisääminen auttaa soluja uudistumaan. Nämä molekyylit tukevat myös kehon omaa immuunijärjestelmää ja auttavat tuhoamaan bakteereita sekä viruksia. Lisäksi nämä molekyylit lisäävät tai ylläpitävät solujen keskinäistä kommunikaatiota. Ne myös lisäävät solujen kykyä absorboida ravintoaineita ja kykyä päästä eroon jätteistä.

Lyhyesti sanottuna Redox-signaalimolekyylit tukevat solujen kykyä uusiutua ja auttavat siten kehon luontaista ja sisäänrakennettua kykyä pysyä terveenä.

RENU 28 ei ole lääke, eikä parannuskeino mihinkään sairauteen. Se ei paranna tai korjaa mitään sairautta, vaan auttaa kehoa korjaamaan itse itsensä voimallisten Redox-signaalimolekyylien avulla!

Oli ongelmanasi sitten epätasaisuus, kuivuus tai rypyt -tai missä päin kroppaasi ne sijaitsevatkaan- RENU 28 voi auttaa!

Kliininen tutkimus:
Dermatest, dermatologinen tutkimuslaitos, suoritti kliinisiä tutkimuksia RENU 28 geelistä upeilla tuloksilla.
28 päivän tutkimuksessa, RENU 28 näytti:

Vähenti silmä ryppyjen syvyyttä 21%
Paranti ryppyjä yleisellä tasolla 23%
Paranti ihon tekstuuria 22%
Lisäsi ihon pehmeyttä 23%
Lisäsi ihon kimmoisuutta 20%
Kasvatti ihon kosteutta 11%

Säilöntäaine vapaa
Hypoallerginen

Käyttöohjeet:
Ravista tuubia ja levitä reilusti puhtaalle iholle kahdesti päivässä.

Vain ulkoiseen käyttöön.


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tilavuus
80 Millilitraa

Kommentit
Helena L. kirjoitti 5.5.2020:
Selkeä ero kylmäyksessä. Syväkylmää todella.
Lisää kommentti

Tuotemerkki